Facebook LikedIn LikedIn Blog

Wow

Mooie uitdagingen / vraagstukken zijn:


Hoe is jullie focus?

Klantfocus is essentieel om met je onderneming succesvol te worden, succesvol te zijn en succesvol te blijven. Dat betekent kiezen: wat doen jullie wel en (vooral) wat doen jullie niet? Jullie krijgen hulp bij het maken van een keuze. Die keuze heeft consequenties voor jullie hele organisatie. Vernieuwend denken en handelen doe je nooit alleen.
Samen aan de bal? Klik HIER »

In welke rol ben jij kampioen?

Ben jij een ondernemer? Toon jij visionair leiderschap? Of regel jij als manager het werk van de ander? Jij krijgt van ons hulp in het ontdekken van je eigen sterktes en zwaktes, waarna je nog beter scoort.
Penalty schieten? Klik HIER »

Waar mag je (als) medewerker werken?

De werkomgeving heeft absoluut invloed op het werk zelf. Natuurlijk hebben jullie aandacht voor de werkplekken van jullie collega's. Maar hebben zij ook de noodzakelijke vrijheid in hun werkzaamheden? Mogen zij zelf bepalen waar en wanneer zij hun activiteiten verrichten, als ze maar datgene opleveren wat je met elkaar hebt afgesproken? Jullie krijgen hulp in het opzetten van 'Het Nieuwe Werken' waardoor jullie antwoord hebben op de 'war for talent'.
Balletje opgooien? Klik HIER »

Hoe zien jullie de ontwikkeling van jullie organisatie?

Zijn jullie wel eens verrast door externe bedreigingen, zoals vermindering van de marktvraag of marges die onder druk komen te staan? Dacht je dat je alles onder controle had, bleek er toch weer iets onverwachts te gebeuren. Voor je shareholders is dat bijzonder vervelend. Hoe gaan jullie dat hen vertellen? Of nog beter: hoe bewaken jullie ontwikkelingen?
Baltechniek verbeteren? Klik HIER »

Houden jullie ook van vechten?

De cultuur van jullie organisatie kunnen jullie niet verbergen voor de klanten. Sterker nog: die beleven jullie cultuur al vanaf de eerste seconde van het contact met jullie. Welke cultuur hebben jullie? Weet je ook welke cultuur succesvoller is dan de huidige cultuur? Jullie krijgen hulp in zowel het bepalen van de gewenste cultuur als ook bij het implementeren hiervan.
Strijden voor de bal? Klik HIER »

Ben jij het middelpunt van je onderneming?

Werkt de structuur van je organisatie bevorderend voor het gewenste resultaat? Staan de neuzen in dezelfde richting? Of hebben jullie een aantal slimme tegenstrijdige belangen in de organisatie ingebouwd waardoor iedereen alert moet blijven? Jullie krijgen hulp in het scherper formuleren van de verschillende taken en verantwoordelijkheden in de organisatie.
Bal op de middenstip? Klik HIER »
Aanmelden Performance Consulting